Volledig scherm
© Thinkstock

Gemeenschapsblad Aarle-Rixtel stopt ermee

AARLE-RIXTEL - Het Gemeenschapsblad Aarle-Rixtel stopt ermee.

Na 46 jaar houdt het parochieblad per 1 januari 2017 op te bestaan. Belangrijkste oorzaak om het blad op te doeken, is een gebrek aan vrijwilligers, zo heeft het stichtingsbestuur bekendgemaakt.

Het Gemeenschapsblad, dat iedere twee tot drie weken in een oplage van 2.500 exemplaren verschijnt, is niet het eerste parochie- of gemeenschapsblad dat noodgedwongen ophoudt te bestaan. In Bakel, Milheeze en De Rips werd eerder dit jaar de stekker uit weekblad De Korhoen getrokken.

In Mierlo verscheen begin dit jaar de laatste editie van Den Toren, een doorstart van het eerder ter ziele gegane gemeenschapsblad Rond de Toren.

  1. Laarbeek daagt ministerie uit: 'We doen niet mee aan jullie WMO-onderzoek'

    Laarbeek daagt ministerie uit: 'We doen niet mee aan jullie WMO-onderzoek'

    LAARBEEK - Laarbeek weigert mee te doen aan het verplichte onderzoek van het ministerie naar cliëntervaringen in de WMO. "We dagen het Ministerie van Volksgezondheid uit om hierover met ons in gesprek te gaan", aldus wethouder Joan Briels (Zorg). Laarbeek heeft vorig jaar de verplichte set vragen die het ministerie jaarlijks naar alle gemeenten stuurt niet aan de WMO-cliënten voorgelegd en die zijn dus ook niet gepubliceerd. 

Gemert e.o.