Volledig scherm

Harmonie De Goede Hoop geeft filmconcert in Aarle-Rixtel

AARLE-RIXTEL - Harmonie De Goede Hoop laat op zaterdag 29 oktober geluid en beeld samenkomen tijdens een filmconcert in multifunctioneel centrum De Dreef.

Onder leiding van dirigent Martijn Pepels spelen de harmonieleden filmmuziek terwijl beelden uit de desbetreffende films op groot scherm te zien zijn. Er is muziek te horen uit films van verschillende genres; van comedy tot oorlogsdrama. Violiste Angela Neijmeijer, concertmeester bij het Valkenswaards Kamerorkest, zal tijdens dit concert soleren op viool en speelt Schindler’s List en Por Una Cabeza uit de film Scent of a woman. Het filmconcert in de tot bioscoop omgetoverde toneelzaal van De Dreef, De Duivenakker 76, begint om 20.15 uur. Er bestaat een kans dat bezoekers een echte filmacteur tegen het lijf lopen. Entreekaarten kosten 5 euro en zijn in Aarle-Rixtel verkrijgbaar bij Snoeperij Jantje en café Bij van Dijk. Meer info is te vinden op de website van de harmonie.

  1. Laarbeek daagt ministerie uit: 'We doen niet mee aan jullie WMO-onderzoek'

    Laarbeek daagt ministerie uit: 'We doen niet mee aan jullie WMO-onderzoek'

    LAARBEEK - Laarbeek weigert mee te doen aan het verplichte onderzoek van het ministerie naar cliëntervaringen in de WMO. "We dagen het Ministerie van Volksgezondheid uit om hierover met ons in gesprek te gaan", aldus wethouder Joan Briels (Zorg). Laarbeek heeft vorig jaar de verplichte set vragen die het ministerie jaarlijks naar alle gemeenten stuurt niet aan de WMO-cliënten voorgelegd en die zijn dus ook niet gepubliceerd. 

Gemert e.o.