Volledig scherm
Hoeve Strobol begon het Zandhoefs oogstfeest met een traditionele oogstdankviering. © Bert Jansen

Oogstdankviering mooie start van Zandhoefs oogstfeest

NIJNSEL - Wierookgeur en koorklanken die God loofden om Zijn goede gaven, waaiden over de hoofden van honderden oogstdankvierders. Hoeve Strobol begon het Zandhoefs oogstfeest zondag met een traditionele oogstdankviering.

Organisator Bert Verbakel kijkt terug op een topdag. “Kijk naar de kinderen. Steltlopen en hoepelen: dat zijn pas uitdagingen. Alles past in en bij elkaar: het weer, de prachtige oogstdankviering, veel bezoekers en fantastische vrijwilligers. We hadden veel volk verwacht maar dit? Ook voor de tiende editie volgend jaar, is de oogstdankviering een mooie start van het oogstfeest.”

  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.

poll

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
527 stemmen