Orkest Eindhovens Muziekcollectief.
Volledig scherm
Orkest Eindhovens Muziekcollectief. © Fleur van Mol

Kerstconcert van Eindhovens Muziekcollectief in Sint-Martinuskerk in Eindhoven

EINDHOVEN - Het Eindhovens Muziekcollectief geeft woensdag 21 december een kerstconcert. Het gezelschap start om 19.30 uur met spelen in de Sint-Martinuskerk in Eindhoven

Het collectief verzorgt een afwisselend programma. Er is op Het Hofke 1 filmmuziek uit The Polar Express te horen, maar ook muziek uit de musical Elisabeth en van de bekende componist Bach. De zang wordt verzorgd door Els van der Waard, Evi Vullings en Betty Schuermans.

Ook is de samenspelgroep (leerlingen) van het Eindhovens Muziekcollectief van de partij. Samen met het orkest brengen zij een aantal kerstliederen ten gehore. De toegang tot het concert is gratis.

  1. Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    DEN BOSCH - De 22-jarige Coen H. uit Eindhoven is door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot een werkstraf van 40 uur, een voorwaardelijke rijontzegging van 6 maanden en een geldboete van 750 euro. Hij reed op zondag 3 april door een rood verkeerslicht op de kruising van de Karel de Grotelaan en de Kasteellaan in Eindhoven, verwondde een motorrijder die van links tegen zijn wagen knalde, en reed vervolgens door. 

poll

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

  • Eens (27%)
  • Oneens (73%)
2696 stemmen