Volledig scherm
© Cees Baars

Levensgrote kerststal en oliebollenverkoop bij Wasven Eindhoven

EINDHOVEN - Bakkers van groendomein Het Wasven bakken samen met vrijwilligers, deelnemers en begeleiders van Wasvenzorg op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december oliebollen en appelbeignets.

Vanwege de drukte wordt aangeraden om vooraf te reserveren, per e-mail of telefonisch via 040-7870708. Op de website van het Wasven is een bestellijst beschikbaar. De verkoopdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur, op oudjaarsdag kunnen bezoekers al om 08.00 uur terecht. Ook is er een levensgrote kerststal open voor publiek. De beelden zijn gemaakt door diverse partijen, de kerststal zelf is opgebouwd door vrijwilligers. Bezoekers kunnen de stal op Celebeslaan 30 nog tot en met januari gratis bezichtigen. Meer info is te vinden op de Facebook pagina van de Wasvenboerderij.

  1. Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    DEN BOSCH - De 22-jarige Coen H. uit Eindhoven is door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot een werkstraf van 40 uur, een voorwaardelijke rijontzegging van 6 maanden en een geldboete van 750 euro. Hij reed op zondag 3 april door een rood verkeerslicht op de kruising van de Karel de Grotelaan en de Kasteellaan in Eindhoven, verwondde een motorrijder die van links tegen zijn wagen knalde, en reed vervolgens door. 

poll

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

  • Eens (27%)
  • Oneens (73%)
2693 stemmen