Volledig scherm

Maak kans op tickets voor een avond ijshockey

EINDHOVEN - IJshockey leeft in Eindhoven! Met de bekendheid van de Eindhoven Kemphanen, de Eindhovense trots in de Beneliga, kan ijshockeyend Nederland niet om Eindhoven heen.

Het eerste team van de Lummusled Kemphanen speelt in de eredivisie en hun thuisbasis is IJssportcentrum Eindhoven.

Kraker
ED Club mag nu 50 x 4 tickets weggeven voor de kraker in de de Beneliga. Een unieke kans om een avond ijshockey te beleven. De Kemphanen nemen het op zaterdag 7 januari thuis op tegen de kampioen van vorig jaar, Herentals uit België. De Kemphanen staan op dit moment op de tweede plaats. Dat belooft dus een ontzettend spannende pot ijshockey te worden!
De jonge ploeg van de Kemphanen is de verrassing in de hoogste Nederlandse ijshockeyleague. Coaches Willem van de Kraak en Ricardo Mulder hebben een goed team weten samen te stellen met jong talent, ervaring en twee topscorers.

Spektakel
Wie nog nooit bij een ijshockeywedstrijd aanwezig is geweest, zal verrast worden door het spektakel op de ijsvloer. Een ijshockeywedstrijd bestaat uit drie periodes van twintig minuten zuivere speeltijd. Zestig minuten waarin de spelers er alles aan doen om te scoren.
Een avondje Kemphanen staat voor veel spannig, vermaak en vertier. Grijp nu dus deze unieke kans om daar live bij te zijn.

Maak kans op een van de 50 x 4 tickets

- Datum: Zaterdag 7 januari, aanvang 20:15 uur

- Locatie: ijshockey stadion Eindhoven

Schrijf je snel in en wie weet ben jij erbij!

poll

23 graden is voor mij warm genoeg

23 graden is voor mij warm genoeg

  • Eens (87%)
  • Oneens (13%)
454 stemmen