Nieky Holzken
Volledig scherm
Nieky Holzken © Jurriaan Balke

Nieky Holzken uit Helmond stapt opnieuw in de ring tegen Murthel Groenhart

HELMOND - Kickbokser Nieky Holzken neemt het op zaterdag 3 december opnieuw op tegen Murthel Groenhart. Holzken vocht eind vorig jaar ook al tegen Groenhart en behield toen zijn wereldtitel nadat hij door een verdeelde jury werd uitgeroepen tot winnaar. Nu gaat hij zijn Glory-wereldtitel opnieuw verdedigen in de Konig Pilsener Arena in Oberhausen.

"Het is nu officieel", twitterde Holzken zondagochtend over het gevecht met Groenhart. Meer details worden binnenkort bekendgemaakt.

Diezelfde avond in Oberhausen staat ook Badr Hari in de ring; hij neemt het op tegen regerend wereldkampioen Rico Verhoeven uit Halsteren. "Er staan 2 gevechten van het jaar op het programma, zorg dat je erbij bent", laat Holzken verder nog weten.

  1. Conflict over Catharinakerk bijgelegd; wethouder Schreurs hoopt carnavalsmis weer terug te halen

    Conflict over Catharinakerk bijgelegd; wethouder Schreurs hoopt carnavalsmis weer terug te halen

    EINDHOVEN - Wethouder Mary-Ann Schreurs en het parochiebestuur van de stadskerk hebben vrede gesloten: de gemeente betaalt de restauratie van het orgel en spreekt haar waardering uit voor de veelheid aan sociale, culturele en interkerkelijke activiteiten in de kerk. Daartegenover staat dat de gemeente een rol krijgt in het beheer van de kerk. Dit biedt een belangrijk financieel voordeel voor haar als eigenaar van dit rijksmonument: ze krijgt zo recht op btw teruggave van het rijk.

poll

Het wordt eens tijd dat we die zomertijd afschaffen

Het wordt eens tijd dat we die zomertijd afschaffen

  • Eens (65%)
  • Oneens (35%)
498 stemmen