Volledig scherm
© Menno Boon/beeldwaren.nl

The Student Hotel in Eindhoven is klaar voor logés

EINDHOVEN - Wie The Student Hotel aan het Stationsplein in Eindhoven vluchtig bekijkt moet tot de conclusie komen dat de deur elk moment open kan. Sfeervolle verlichting, een gezellig ingericht café en een balie waar gasten zo hun keycard op kunnen halen.

Maar Frank Uffen van The Student Hotel tempert de euforie. Pas vanaf 21 januari zijn logés welkom en kan ook het publiek een koffie of een drankje doen in het horecagedeelte. In de tussentijd loopt The Student Hotel alle mogelijke zaken na: van de vervanging van toiletpapier, het opmaken van bedden, de test van de keuken en de inrichting van de hele organisatie. Intussen is er voor de gluurder al wel een sneak preview te halen.

Volledig scherm
© René Manders/fotomeulenhof
  1. Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    DEN BOSCH - De 22-jarige Coen H. uit Eindhoven is door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot een werkstraf van 40 uur, een voorwaardelijke rijontzegging van 6 maanden en een geldboete van 750 euro. Hij reed op zondag 3 april door een rood verkeerslicht op de kruising van de Karel de Grotelaan en de Kasteellaan in Eindhoven, verwondde een motorrijder die van links tegen zijn wagen knalde, en reed vervolgens door. 

poll

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

  • Eens (27%)
  • Oneens (73%)
2696 stemmen