Tip Jar.
Volledig scherm
Tip Jar. © Mark Engelen

Tip Jar speelt in muziekcafé Eindhoven

EINDHOVEN - De Nuenense band Tip Jar geeft op maandag 16 januari een optreden in muziekcafé Meneer Frits.

De bandleden spelen vanaf 21.00 uur in het bij het Muziekgebouw behorende café op Heuvelgalerie 140. Kaarten kosten 10 euro, exclusief servicekosten, en zijn online te bestellen.

Instrumentalist Bart de Win, vijftien jaar 'vaste man' in de band van zanger Gerard van Maasakkers, en zangeres Arianne Knegt brengen een mix van folk-, pop-, americana- en jazzmuziek. Voor deze gelegenheid wordt de voltallige band ingezet, inclusief Bart’s mede 'vaste man' Harry Hendriks en violist Joost van Es, die regelmatig speelt met artiesten als Ilse DeLange en Douwe Bob. Meer info is na te lezen op de website van Tip Jar en de site van het Muziekgebouw.

  1. Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    Werkstraf en boete voor Eindhovenaar die door rood reed en ongeluk veroorzaakte

    DEN BOSCH - De 22-jarige Coen H. uit Eindhoven is door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot een werkstraf van 40 uur, een voorwaardelijke rijontzegging van 6 maanden en een geldboete van 750 euro. Hij reed op zondag 3 april door een rood verkeerslicht op de kruising van de Karel de Grotelaan en de Kasteellaan in Eindhoven, verwondde een motorrijder die van links tegen zijn wagen knalde, en reed vervolgens door. 

poll

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

  • Eens (27%)
  • Oneens (73%)
2696 stemmen