Volledig scherm
John van den Oetelaar. © @ED

Welkom bij de Club!

Beste abonnee, wij maken de krant voor u en dankzij u. Laten we dan ook samen iets gaan doen! Graag willen wij U uitnodigen voor speciale activiteiten in uw regio en lanceren daarom ED Club.

Met ED Club nemen wij u mee naar plekken waar u anders niet zo snel zou komen. U krijgt de mogelijkheid om speciale ED-voorstellingen te bezoeken, met ons te gaan wandelen en andere gezellige activiteiten te ondernemen. En dit alles uiteraard voor een aantrekkelijke prijs, zodat de activiteiten voor iedere abonnee interessant zijn. Alle clubactiviteiten staan eens in de twee weken op donderdag in de krant. U vindt ze ook op de speciale clubsectie op onze nieuwssite: ed.nl/club. Daar bestelt u ook makkelijk de tickets.

Suggesties? Mail ons.

Ik hoop u te treffen bij ED Club!

John van den Oetelaar
Hoofdredacteur Eindhovens Dagblad

 1. Twee gewonden bij ongeval op A58 bij Oirschot
  Play
  VIDEO

  Twee gewonden bij ongeval op A58 bij Oirschot

  OIRSCHOT - Bij het ongeval vrijdagmiddag op de A58 bij Oirschot zijn twee mannen gewond geraakt. Rond 15.00 uur kwamen een vrachtwagen, een personenauto en een touringcar met elkaar in botsing op de snelweg in de richting van Eindhoven. De auto kwam daarbij klem te zitten tussen de truck en de bus. De twee slachtoffers zaten bekneld in de auto. De vrachtwagenchauffeur en de chauffeur van de touringcar bleven ongedeerd. In de touringcar zaten zo'n veertig Italiaanse passagiers, niemand van hen is gewond geraakt.

poll

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

 • Eens (73%)
 • Oneens (27%)
964 stemmen