Kerstwintercircus in Parktheater
Volledig scherm
Kerstwintercircus in Parktheater © Jurriaan Balke

Wintercircus in Parktheater Eindhoven voor veel mensen kersttraditie

EINDHOVEN - Voor veel mensen uit de regio is een bezoek aan het Kerstwintercircus een traditie die onlosmakelijk met de kerstdagen verbonden is. En ook dit jaar is het circusspektakel in het Parktheater, alweer voor de 46e keer, een echt familiegebeuren. "We gaan elk jaar, het liefst op 1e of 2e Kerstdag, met de hele familie", zegt grootvader Jos Heerkens uit Eindhoven.

Dat speciale familiegevoel is dan ook bijna tastbaar aanwezig in het Parktheater. De sfeer doet bijna 'ouderwets' aan en je ziet en voelt jong en oud genieten van het ongedwongen en gezellige samenzijn. Op 1e en 2e Kerstdag waren de voorstellingen met steeds elfhonderd bezoekers niet helemaal uitverkocht maar de zaterdag vóór Kerstmis zat de grote zaal met veertienhonderd mensen tot en met de laatste stoel vol.

Net als in de voorgaande 45 jaar boeit de bijna twee uur durende circusshow - met halverwege een pauze - tot de laatste minuut. In hoog tempo wisselen spektakel, acrobatiek, humor en spanning elkaar af en de tijd vliegt voorbij.
Het Kerstwintercircus in het Parktheater is nog tot en met 31 december te bezoeken.

Live Voetbal

home logo Bayern MünchenBMU
77'
7-0
Hamburger SVHSV
away logo
home logo FC GroningenGRO
18:30
FC UtrechtUTR
away logo
home logo ExcelsiorEXC
19:45
Willem IIWIL
away logo
home logo NECNEC
19:45
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo sc HeerenveenHEE
20:45
Roda JC KerkradeRJC
away logo