Volledig scherm
© pixabay.com

Kerstconcert bij Weverkeshof Nuenen

NUENEN - Bij dorpsboerderij Weverkeshof kunnen bezoekers op zondag 18 december een kerstconcert bijwonen.

Tijdens het muzikale evenement, dat duurt van 14.00 tot 17.00 uur, brengt zangeres Elke Wichers een mix van eigen Nederlandstalige liedjes en krachtige nummers van onder meer de Belgische zanger Jacques Brel. Ook speelt zij met Nuenenaren als Kees van Capelle, Karel Werschkull en Martin Bergmeijer diverse kerstnummers.

De toegang tot de dorpsboerderij, Hugo van Berckellaan 5, is gratis. Vol is vol.

Extra informatie is na te lezen op de website van Weverkeshof.

 1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
  GRAPHIC

  Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

  EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.
 2. Koninklijke onderscheiding voor Ton de Win uit Nuenen

  Koninklijke onderscheiding voor Ton de Win uit Nuenen

  NUENEN - Tijdens de symbolische eerste steenlegging als start van de renovatie van grootscheepse locatie Heikampen van Stichting Kinderopvang Erica, maakte burgemeester Houben maandagmiddag van de gelegenheid gebruik om Ton de Win te benoemen tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij was daarbij in aanwezigheid van zijn gezin, collega vrijwilligers en beroepskrachten van de stichting. De bijeenkomst was tevens bedoeld als afscheid van De Win. Na 23 jaar nam hij afscheid als vrijwilliger bij de Stichting Kinderopvang Erica.

Geldrop e.o.