Volledig scherm
© Politie Nuenen

Politie probeert slapende 'man' te wekken tijdens controle in Nuenen

NUENEN - De politie in Nuenen kwam zondagnacht omstreeks 2:00 uur tijdens een politiecontrole op De Smidse in Nuenen tot een vreemde ontdekking.

In een geparkeerde auto zat een man die achter het stuur lag te slapen. De politie wilde de man even wakker maken en controleren, maar de man reageerde totaal niet. Ook niet toen niet toen er met een zaklamp werd geschenen. De agenten hadden het vermoeden dat de man te diep in het glaasje had gekeken en daarom niet wakker werd. Echter toen de agenten goed keken, bleek de man een pop te zijn.

  1. Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuidoost-Brabant 'uitstekend' (graphic)
    GRAPHIC

    Waterkwaliteit officiële zwemplekken in Zuid­oost-Bra­bant 'uitstekend'

    EINDHOVEN/HELMOND - De waterkwaliteit van officieel aangewezen zwemplekken als kustwateren, recreatieplassen en meren in Nederland wordt steeds beter. Kreeg in 2012 nog 67 procent van de Nederlandse zwemwateren het label 'uitstekend', vorig jaar was dit 75 procent. In 2016 was 95 procent van het zwemwater van minstens 'voldoende' kwaliteit en daarmee geschikt voor een verfrissende duik. In deze regio krijgen alle zwemplassen het oordeel 'uitstekend', alleen het Laco Strandbad in Nuenen moet het doen met een 'goed'.

Geldrop e.o.