Prins Pukkie
Volledig scherm
Prins Pukkie

Prins Pukkie 44e prins CV de Wetters

NEDERWETTEN - CV de Wetters presenteerde afgelopen zaterdag 12 november de nieuwe prins carnaval tijdens het prinsenbal. Prins Pukkie en zijn adjudanten Tukkie, Mukkie en Make-Uppie zullen komend carnaval de kar gaan trekken voor de Wetters.

Met het motto: ‘Mi dees 4 carnavals4ders, 4t iedereen d’n 4enveertigste carnaval!’ Carnaval in Nederwetten zal worden gevierd in Residentie ‘D’n Hakkûbar’.

In het dagelijks leven luistert Prins Pukkie naar de naam Stefan Verhoeven. Hij is 33 jaar en getrouwd met Linda. Ze hebben samen 2 zonen, Quinn van 4 en Kay van 3. Hardlopen en voetbal bij de voetbalclub van Nederwetten zijn grote hobby’s. Ook Adjudant Tukkie, Arne Raaijmakers is een echte voetballiefhebber.

Christian Rovers is Adjudant Mukkie. Hij is getrouwd met Marieke, en zij hebben 4 kinderen: Fenne, Timo, Mila en Luna. Zijn hobby ligt bij Belgische trekpaarden. De dame onder de adjudanten is adjudant Make-Uppie, oftewel Denise van de Putten. Zij is een nicht van Prins Pukkie en de knuffeltante van Kay. Een relatie heeft ze ook, en wel met Daan.

Geldrop e.o.