Volledig scherm
© Bert Jansen

Mountainbiker slaat over de kop op Eindhovensedijk in Oirschot (video)

OIRSCHOT - Een vrouw uit Eindhoven is donderdagavond gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Eindhovensedijk in Oirschot. De vrouw kwam met haar mountainbike ten val en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De fietser sloeg rond 19:00 uur om nog onbekende reden over de kop en raakte gewond aan haar gezicht. Het ambulancepersoneel kwam snel ter plekke en even later landde er ook een traumahelikopter om de vrouw eventueel mee af te voeren. Uiteindelijk bleek dat laatste niet nodig en kon de vrouw met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

Volledig scherm
© Rard van Kollenburg
Een vrouwelijke mountainbiker raakte donderdagavond gewond toen ze met haar fiets over de kop sloeg op de Eindhovensedijk in Oirschot. Ze is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.
  1. Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    Ondernemers uit Brabantse en Belgische Kempen willen samenwerken om de Kempen als vakantiegebied te promoten

    EERSEL/LOMMEL - Tijdens een uitwisselingsbezoek aan de regio Lommel hebben toeristische ondernemers uit de Brabantse Kempen (leden van Land van de Zaligheden) met de VVV Lommel en de Lommelse schepen (wethouder) van Toerisme (Veronique Caerts) afgesproken de krachten te bundelen om de Kempen als vakantiegebied op de kaart te zetten. Dat zou kunnen door een betere samenwerking van de VVV’s in de Brabantse en Belgische Kempen, en door gezamenlijke toeristische arrangementen op te zetten.

Kempen