Volledig scherm
© Thinkstock

Ontvoerd meisje (3) aangetroffen op parkeerplaats A58 bij Oirschot, kind herenigd met moeder

ROOSENDAAL/OIRSCHOT - Een meisje uit Roosendaal is vrijdagavond korte tijd ontvoerd geweest door haar vader. Het meisje is na enkele uren door de politie aangetroffen een parkeerplaats langs de A58 nabij Oirschot, en vervolgens met haar moeder herenigd.

De 25-jarige vader had rond 21:45 uur ruzie met de moeder gekregen en nam het meisje mee in zijn auto. Bij de ruzie heeft de man de moeder mishandeld en twee andere mensen bedreigd met een scherp voorwerp.

De politie ging daarna direct op zoek naar de dader die met onbekende bestemming was vertrokken. Agenten troffen de man en het meisje tegen middernacht aan op een parkeerplaats langs de A58 nabij Oirschot.

Onderhandelaars
De politieagenten konden de man in eerste instantie niet overtuigen om het meisje aan hen te geven. Daarop werden speciale onderhandelaars ingeschakeld. Hun inzet bleek uiteindelijk toch niet nodig. De ontvoerder besloot na enkele minuten om het meisje toch over te dragen.

De man is aangehouden en zit nog vast. Hij wordt vandaag verder gehoord over de zaak. Ook worden aangiftes opgenomen van de twee getuigen die door de man bedreigd zouden zijn. 

 1. Twee gewonden bij ongeval op A58 bij Oirschot
  Play
  VIDEO

  Twee gewonden bij ongeval op A58 bij Oirschot

  OIRSCHOT - Bij het ongeval vrijdagmiddag op de A58 bij Oirschot zijn twee mannen gewond geraakt. Rond 15.00 uur kwamen een vrachtwagen, een personenauto en een touringcar met elkaar in botsing op de snelweg in de richting van Eindhoven. De auto kwam daarbij klem te zitten tussen de truck en de bus. De twee slachtoffers zaten bekneld in de auto. De vrachtwagenchauffeur en de chauffeur van de touringcar bleven ongedeerd. In de touringcar zaten zo'n veertig Italiaanse passagiers, niemand van hen is gewond geraakt.
 2. Overzicht: branden teisteren de regio

  Overzicht: branden teisteren de regio

  EINDHOVEN – Tankautospuiten, hoogwerkers en extra hulpdiensten draaiden overuren en reden naar Budel, Eindhoven, Deurne en Eersel. Brandweerlieden rukten uit, extra hulpdiensten werden opgetrommeld en talloze sirenes loeiden: de ene brand was nog niet geblust of de volgende woedde alweer. De één nog groter dan de ander. Deuren en ramen moesten op slot: er gingen meerdere NL-alerts de deur uit. Ja, het was afgelopen weken veelvuldig raak in deze regio.

Kempen