Volledig scherm
© Joep Leenen/Pro Shots

Competitiestart in Utrecht

Vorig jaar startte PSV de competitie met een remise in Den Haag. De 2-2 van ADO-keeper Martin Hansen achtervolgde de ploeg eigenlijk het hele seizoen. PSV leverde te veel punten onnodig in, was hét verhaal van het seizoen. In Den Haag was de ploeg sterker, maar liep PSV in de laatste seconde puntenverlies op. Dat gebeurde later nog in het thuisduel met Excelsior, bijvoorbeeld.

Of het nou duel 1, 17 of 34 is, in een kampioensrace kan alles bepalend zijn. Die 2-2 van Hansen had PSV vorig seizoen zomaar de titel kunnen kostten, als Ajax het op de Vijverberg beter had gedaan. De bal rolt vanavond voor PSV weer in De Galgenwaard en het gaat weer ergens om: FC Utrecht-PSV is een wedstrijd die simpel gezegd meer dan 9 maanden belangrijk is.

  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.

poll

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
526 stemmen