Volledig scherm
Stijn Schaars. © Kay In t Veen/Pro Shots

Fraai afscheid voor Schaars

Stijn Schaars zal in Eindhoven niet de geschiedenisboeken ingaan als de meest succesvolle speler van PSV. Wel is hij een van de belangrijkste reserves in de recente historie geweest. De 32-jarige middenvelder gold binnen de club als een rolmodel en toonde zich ondanks een plek op de bank elke training weer enorm gedreven.

Schaars speelde drie jaar bij PSV en kreeg vanmiddag een afscheidsronde aangeboden in het Philips Stadion. Er zijn niet zoveel spelers die het met zijn aantal wedstrijden zover schopten in Eindhoven. Met zijn vier zonen liep hij een ereronde over het veld en zag hij dat het goed was geweest. Schaars zal in de toekomst weer terugkeren bij PSV, zo liet hij weten. Hoe? Als scout, jeugdtrainer of assistent wellicht? Dat zal over een jaar of drie, vier wel blijken.

  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.

poll

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
526 stemmen