Volledig scherm
Andrés Guardado. © Joep Leenen/Pro Shots

PSV gaat in voorbereiding wedstrijdfase in

De komende 14 dagen staan bij PSV 6 wedstrijden op het programma. Na een blok waarin de nadruk vooral lag op het maken van uren, speelt de club achtereenvolgens tegen Saint-Etienne, Sion, Sporting Portugal, FC Porto, West Bromwich Albion en FC Eindhoven. Op 31 juli is er het eerste echte meetmoment, met de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Afgelopen week kreeg de selectie enigszins vorm. Op dit moment lijkt het erop dat de Zuid-Amerikanen Moreno, Guardado en Arias nog een jaar binnenboord blijven in Eindhoven. De club geeft aan de defensie op orde te hebben, op het moment dat niemand meer vertrekt. Toch blijven er de nodige vraagtekens. Willems? Narsingh? Maher? De Jong? Jozefzoon? Het lijkt onwaarschijnlijk dat niemand meer weggaat, maar tot een enorm aantal transacties hoeft het niet te komen. Tekenen bijvoorbeeld Luciano Narsingh en Jetro Willems nog bij, dan is de hoeveelheid mutaties waarschijnlijk beperkter dan in een gangbare transferzomer.

  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.

poll

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
521 stemmen