Volledig scherm
EPA

Reuring rond Lombaerts

Na een rustig begin van de maand juni wordt PSV nu ook volop gelinkt aan nieuwe spelers en worden PSV'ers gelinkt aan nieuwe clubs. Jeffrey Bruma staat op het punt om naar Duitsland te vertrekken en PSV zoekt een vervanger voor het hart van de defensie.

Volgens het Nieuwsblad, een Belgische krant, stort PSV zich inmiddels op de Belg Nicolas Lombaerts. Er zou zelfs een bod van 3 miljoen euro zijn gedaan. Vrijdagavond bereikte dit verhaal ons ook, maar na het checken van de officiële kanalen hebben we niet gepubliceerd. PSV ontkent en ook Zenit ontkent dat een bod is gedaan. Wel is er informatie ingewonnen door PSV, zo werd vanuit Rusland duidelijk. Een eventuele komst van Lombaerts naar PSV zou gelet op de gepubliceerde transfersom niet direct voor de hand liggen, hoewel Lombaerts er als speler wel bijzonder goed op staat in Eindhoven.

  1. Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken bewakingsbeelden aan wraakvader Mario Haazen

    Hema in Asten op de vingers getikt na verstrekken be­wa­kings­beel­den aan wraakvader Mario Haazen

    ASTEN - De Hema in Asten is zijn boekje te buiten gegaan door bewakingsbeelden te verstrekken aan wraakvader Mario Haazen. De landelijke Hema-organisatie concludeert dat na intern onderzoek. "We nemen de privacy van onze klanten heel serieus. De Hema behandelt privacygevoelige informatie in strikte overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit incident is niet in lijn met ons beleid", zegt een woordvoerster van het bedrijf.

poll

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

Voor een 'sorry' van de overheid voor Q-koortsslachtoffers is het nu te laat

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
521 stemmen