Phillip Cocu.
Volledig scherm
Phillip Cocu. © Kay In t Veen/Pro Shots

Van alles te kiezen bij PSV, alleen middenveld te dun bezet

De aanval en verdediging (inclusief keepers) van PSV zijn op dit moment in aantallen goed bezet. Trainer Phillip Cocu heeft het nodige te kiezen en hoeft niet in de stress te schieten bij een blessure. Op elke positie staat wel een vervanger klaar die binnen het elftal voldoende ervaring heeft opgedaan.

Op het middenveld heeft PSV momenteel maar de beschikking over vier concurrerende spelers, waarvan Adam Maher nu buiten de boot valt. Zijn toekomst is nog onzeker en hij kan tot 31 augustus verkassen. Bij een blessure of schorsing staat hij er weer in bij PSV. Daarna is PSV aangewezen op jeugdspelers met 0 eredivisieduels in de benen. Reden voor de club om de transfermarkt nog op te gaan, aangezien PSV in de Champions League en competitie ervaring nodig heeft om te kunnen overleven en winnen.

  1. Dakkapel of serre bouwen? Inwoners Eindhoven betalen dit jaar fors minder voor omgevingsvergunning

    Dakkapel of serre bouwen? Inwoners Eindhoven betalen dit jaar fors minder voor om­ge­vings­ver­gun­ning

    EINDHOVEN – Inwoners van de gemeente Eindhoven die dit jaar een omgevingsvergunning aanvragen voor het bouwen van een woning zijn dit jaar aanzienlijk minder kwijt. De kosten voor het uitbouwen van een woning (bouwsom: 140.000 duizend euro) zijn in 2017 3773 euro, vorig jaar betaalden Eindhovenaren 7740 euro. Dit blijkt uit de Atlas van de Lokale Lasten 2017 van COELO, een onderzoeksinstituut verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

poll

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

Het afsluiten van de Vestdijk komt de binnenstad van Eindhoven ten goede

  • Eens (27%)
  • Oneens (73%)
3159 stemmen