Volledig scherm

Brusselers weg bij PSV en in de markt voor baan als assistent-coach of hoofd jeugdopleidingen

EINDHOVEN - Geert Brusselers vertrekt na dit seizoen bij PSV. De trainer van de A1 (onder 19) wil in de toekomst coach betaald voetbal worden en kan dat werk niet combineren met zijn huidige functie. Brusselers hoopt bij een nieuwe club bijvoorbeeld als assistent-coach of hoofd jeugdopleidingen aan de slag te gaan. Hij had eind vorig jaar bij de club al aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

De 47-jarige oud-speler van PSV werd vorig jaar met PSV A1 bijna landskampioen, maar in een finale met het op een gelijk aantal punten geëindigde Ajax moesten de Eindhovenaren toen de titel alsnog aan de Amsterdammers laten. Zowel dit als vorig seizoen overwinterde PSV A1 onder leiding van Brusselers in de UEFA Youth League, de juniorenversie van de Champions League.

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3969 stemmen