Volledig scherm
Stijn Schaars. © Kay In t Veen/Pro Shots

Eerste basisplek voor Schaars in de eredivisie dit seizoen bij PSV (video)

EINDHOVEN - Stijn Schaars staat in de eredivisie voor het eerst dit seizoen in de basis. De middenvelder speelt tegen zijn oude club Vitesse nu Andrés Guardado nog niet fit genoeg is om te starten en Jorrit Hendrix geblesseerd is.

Schaars liet afgelopen weekend nog weten waarschijnlijk aan zijn afscheidstournee bezig te zijn bij PSV. Dinsdagavond spelen bij PSV ook weer Santiago Arias, Jeffrey Bruma en Jürgen Locadia in de basis. Zij startten afgelopen zaterdag niet en zijn nu wel weer speelklaar.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Pröpper, Schaars, Van Ginkel; Narsingh, De Jong, Locadia

Reserves PSV: Pasveer; Brenet, Isimat, Guardado, Maher, Pereiro, Lestienne

Stijn Schaars mocht dinsdag voor het eerst sinds lange tijd weer eens in de basis beginnen bij PSV. Samen met Davy Pröpper en Marco van Ginkel vormde hij een oud-Vitesse middenveld. En dat uitgerekend tegen Vitesse. PSV won met 2-0 en is voor minimaal één dag weer koploper in de eredivisie
  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3913 stemmen