Volledig scherm
Andrés Guardado reist deze week naar Mexico. © PICS UNITED

Guardado laat zich in Mexico bij nationale ploeg onderzoeken aan hamstring

EINDHOVEN - PSV-middenvelder Andrés Guardado laat zich komende week in Mexico onderzoeken aan een hamstring.  Hij doet dat bij de nationale ploeg, waarvoor hij is geselecteerd. 

Guardado viel zaterdag in de tweede helft bij PSV-Vitesse uit. In de 68e minuut vroeg hij zelf om een wissel en kwam Jorrit Hendrix binnen de lijnen. 

Guardado kampte in het verleden al vaker met hamstringklachten en neemt de komende interlandperiode geen risico's.  De Mexicaan is na de winterstop weer naar zijn oude niveau toegegroeid, waar hij voor januari fysiek moeite had met het ritme van twee keer spelen per week. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3913 stemmen