Volledig scherm
Hirving Lozano in actie voor Mexico. © AP

Hirving Lozano na maanden van wachten naar PSV

EINDHOVEN - Hirving Lozano heeft zijn ja-woord gegeven aan PSV. De Mexicaan heeft maandag het trainingskamp van Mexico verlaten en heeft met PSV een persoonlijk akkoord bereikt. De club is rond met Mexicaans international, die voor zes jaar wordt vastgelegd. 

Het lijkt erop dat PSV de deal helemaal zelf gaat doen, zonder hulp van andere clubs. Hoeveel er wordt betaald en voor welk deel van de rechten, is op dit moment nog niet bekend. PSV is persoonlijk rond met Lozano, die medisch zal worden gekeurd. Ook met zijn eigenaar Pachuca is een principe-akkoord bereikt. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3944 stemmen