Volledig scherm
Jetro Willems. © Joep Leenen/Pro Shots

Jetro Willems kraakt instelling van ploeggenoten

ROTTERDAM. Jetro Willems kraakte na afloop van de verloren topper tussen Feyenoord en PSV (2-1) de instelling van enkele ploeggenoten. De linksback van PSV had bij bepaalde collega’s ‘het gif gemist’.


Over de slechte start van PSV, die de nederlaag tegen Feyenoord inleidde, was Willems duidelijk in zijn commentaar. ,,Ik heb al weleens eerder gezegd: je kunt niet relaxed beginnen aan zo'n soort wedstrijd. Je moet die spanning hebben, dat gevoel dat het erop of eronder is. Een paar spelers 'deden' dat niet vandaag, terwijl je dat wel mag verwachten. Zij haalden niet dat gif naar boven voor het team. Nee, ik ga geen namen noemen", zei een teleurgestelde Willems in zijn geboortestad. ,,We hebben vandaag verloren van de kampioen. We kunnen nu alleen nog voor de tweede plek gaan."

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3889 stemmen