Volledig scherm
Hidde Jurjus. © Joep Leenen

Jong PSV met keeper
Jurjus naar De Graafschap

EINDHOVEN - Jong PSV hervat vrijdag de competitie in Doetinchem, met een uitwedstrijd bij De Graafschap. 

Coach Pascal Jansen en zijn ploeg hadden een korte voorbereidingsperiode door de interlandweken en bovendien trainde een aantal spelers donderdag mee met PSV 1, waar Pablo Rosario, Albert Gudmundsson, Dante Rigo, Matthias Verreth, Damian van Bruggen en Sam Lammers aansloten.

Wie er allemaal kunnen spelen, is nog onduidelijk. Verreth en Rigo werkten een verkorte sessie bij PSV 1 af. Bij Jong PSV zijn Dirk Abels (geblesseerd) en Bram van Vlerken (geschorst) niet inzetbaar. Jansen moet dus achterin imroviseren en kijken wie er als rechtsback wordt opgesteld. 

Keeper Hidde Jurjus deed donderdag mee aan de training bij Jong PSV en zal dus normaal gesproken starten tegen De Graafschap. Hij keert voor het eerst in wedstrijdverband terug op De Vijverberg, in een duel als tegenstander van De Graafschap. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3963 stemmen