Volledig scherm
Hirving Lozano © Ruud Ritzen

Lozano voegt zich dinsdag bij PSV

VERBIER - Aanwinst Hirving Lozano (21) van PSV voegt zich morgen bij de selectie, die op trainingskamp is in Zwitserland. Lozano maakt alleen het staartje van de 9-daagse trip mee. PSV neemt het dinsdag in Zürich op tegen Grasshopper Club Zürich. Lozano zal bij die wedstrijd aanwezig zijn, maar vermoedelijk niet in actie komen. 

De leiding van PSV wil hem zo snel mogelijk kennis laten maken met zijn nieuwe ploeg.  Maandag werkte de nieuwe PSV'er zijn eerste trainingsminuten op De Herdgang af. Marco van Ginkel voegde zich al wel bij PSV en komt voor een jaar over van Chelsea, op huurbasis. Lozano ligt tot 2023 vast bij PSV. 

  1. Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    EINDHOVEN - Jetro Willems leek twee jaar geleden op weg naar de top van Europa, maar na een blessureperiode verdween de glans op het veld en de fonkeling in veel ogen aan de kant. De afgelopen twee jaar roestte zijn reputatie, onderstreept door een indrukwekkend cv, zelfs enigszins en zeker toen Joshua Brenet zijn plek bij PSV en Oranje overnam. Zelf gaf hij in een interview aan 'wel eens met een zesje genoegen te nemen'.

PSV