Volledig scherm
Jeroen Zoet in het oranje tegen Vitesse. © ANP Pro Shots

'Oranje' Zoet maakte geen bewust statement

EINDHOVEN - Jeroen Zoet wilde na afloop van PSV-Vitesse (1-0) nog niet veel kwijt over zijn rol bij Oranje in de komende weken. "Ik ben nu blij met de overwinning van PSV", zo zei hij. 

Zoet was voor het eerst dit jaar in het oranje gestoken en lijkt komende week de meest logische optie bij Oranje om het doel te verdedigen tegen Bulgarije. Een bewuste actie was het volgens hem niet en hij wilde over zijn kansen bij Oranje zelf niet speculeren. "Het ging vanavond nog om PSV. Wij hebben belangrijke punten gepakt en kunnen nu morgen de wedstrijden van onze concurrenten bekijken. Maandag meld ik me bij Oranje en dat ik de enige PSV'er ben is zoals het is. Alleen zal ik me niet voelen, want ik ken er genoeg spelers."

  1. PSV en Eintracht hopen vrijdag transfer van Willems alsnog af te ronden

    PSV en Eintracht hopen vrijdag transfer van Willems alsnog af te ronden

    EINDHOVEN - PSV en Eintracht Frankfurt hopen vrijdag de transfer van Jetro Willems dan eindelijk af te kunnen ronden. Dat was donderdag de stand van zaken rondom de geplande overgang. De Duitse ploeg traint zaterdag voor het eerst weer, nadat de spelers een aantal dagen vrij kregen na een trainingsstage in de VS. Maandag vertrekt Eintracht naar Zuid-Tirol, voor een volgende meerdaagse oefensessie. De clubleiding van het Duitse team wil dat Willems daar aanhaakt, melden Duitse bronnen aan het ED. 

PSV