PSV-fan Marcel Blaak hekelt Voetbal Inside en baalt van zijn aangifte tegen Makkelie

VIDEOEINDHOVEN - PSV-fan Marcel Blaak heeft spijt van zijn aangifte tegen scheidsrechter Danny Makkelie van vorig jaar. 

Dat vertelde hij tegen PowNed, dat donderdag een kort gesprek met hem uitzond. Met Eindhovenaar Blaak wordt in het tv-programma Voetbal Inside regelmatig de draak gestoken. Hij zegt daar last van te hebben en ook zijn omgeving heeft het er volgens hem moeilijk mee. 

Blaak liet zich vorig jaar voor de camera van Omroep Brabant filmen bij het politiebureau in Eindhoven, waar hij zijn grieven tegen Makkelie liet vastleggen in een aangifte. De aangifte leidde zoals verwacht tot niets. 

Blaak vermoedde matchfixing, omdat Makkelie de thuisploeg een penalty gaf tijdens Ajax-FC Utrecht. Ajax pakte daardoor een punt tegen FC Utrecht en leek daarmee de titel binnen te slepen. Uiteindelijk liep het allemaal anders dan gedacht. PSV werd nog kampioen, omdat Ajax totaal onverwacht punten verspeelde bij De Graafschap. 

Volledig scherm
ter illustratie: de crew van Voetbal Inside © ANP Kippa
  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3931 stemmen