Volledig scherm
De PSV Foundation organiseert een hardloopevenement rond het Philips Stadion en op bekende PSV-plekken in de stad op 31 augustus. © Tom Valstar

PSV Foundation organiseert hardloopevenement in en rondom Philips Stadion

EINDHOVEN - De PSV Foundation organiseert op 31 augustus een hardloopevenement, met afstanden van 1 en 5 kilometer. 

De deelnemers betalen een symbolisch bedrag van 19,13 euro, waarmee de PSV Foundation geld ophaalt voor de projecten waar de organisatie geld in wil steken. Voor jongere PSV-fans geldt een lager inschrijfbedrag. 

De route loopt onder meer langs het veld in het Philips Stadion en de spelerstunnel. Daarnaast zijn andere PSV-plaatsen in Eindhoven in het routeschema opgenomen. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3963 stemmen