Volledig scherm
PSV-fans peppen hun team op voor het duel met Vitesse. © PICS UNITED

PSV heeft bereiken Champions
League-voorronde weer in eigen hand

EINDHOVEN - PSV heeft het bereiken van de voorrondes van de Champions League weer in eigen hand. De ploeg van Phillip Cocu won zaterdag zelf met 1-0 van Vitesse en zag zondagmiddag Ajax punten morsen bij Excelsior (1-1). 

Koploper Feyenoord is met 7 duels te gaan nog steeds uit zicht en heeft 8 punten voorsprong op de Eindhovenaren en 6 punten op de Amsterdammers. Feyenoord lijkt op weg naar de titel en sloeg dit weekend met de zege bij sc Heerenveen (1-2) misschien wel een beslissende slag. 

Het verschil tussen nummer twee Ajax (63 punten) en PSV (61 punten) is maar twee punten en beide ploegen treffen elkaar in speelronde 32 in Eindhoven nog. PSV kan daar dus de tweede plek mogelijk veiligstellen en daarmee de Champions League-voorrondes bereiken. PSV werd in 2013 voor het laatst tweede. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3913 stemmen