Volledig scherm

PSV heeft van drie 'muntjesgooiers' inmiddels de namen (video)

EINDHOVEN - PSV heeft vrijdagmiddag een update gegeven over het muntjesincident in Madrid. De club heeft inmiddels vijf personen in beeld die naar de mening van de clubleiding over de schreef zijn gegaan. Daarvan zijn inmiddels van drie personen de namen bekend. Bij die laatste drie is de verbrander van een biljet van 5 euro. Een filmpje waarin dat geld voor de ogen van bedelaars werd verbrand, ging de afgelopen dagen de wereld over.

PSV neemt de zaak hoog op. Algemeen directeur Toon Gerbrands gaf eerder al aan dat betrokkenen een mega-probleem hebben. De clubleiding gaat zo spoedig mogelijk een gesprek aan met betrokkenen en treft daarna eventuele maatregelen. Gerbrands heeft al eerder gesproken over mogelijke stadionverboden. PSV en het Openbaar Ministerie hebben afgesproken mee te werken aan eventuele rechtshulpverzoeken vanuit Spanje.

PSV-coach Philiip Cocu reageerde vrijdagmiddag op het muntjesincident in Madrid.
 1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

  Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

  EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 
 2. Transferzomer van PSV gaat 
nóg een hittegolf tegemoet

  Transferzomer van PSV gaat nóg een hittegolf tegemoet

  EINDHOVEN - De achtste transferzomer van technisch manager Marcel Brands bij PSV heeft een eerste hittegolfje achter de rug. Met het vertrek van Héctor Moreno en de komst van aanvaller Hirving Lozano achter de rug schoof hij dinsdag in het Philips Stadion aan voor een eerste blik op seizoen 2017-2018. De Mexicaanse wisseling van de wacht moet het ingeslapen Eindhovense team weer gretig en eerzuchtig maken. Bij de aankoop van Lozano blijft het zeker niet, liet Brands al doorschemeren. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

 • Eens (79%)
 • Oneens (21%)
3805 stemmen