Volledig scherm
EINDHOVEN, PSV - Excelsior, voetbal, Eredivisie, seizoen 2016-2017, 14-01-2017, Philips Stadion, PSV speler Marco van Ginkel heeft de 1-0 gescoord. © Joep Leenen/Pro Shots

PSV hoopt dat
Chelsea opschiet
met verkoop Van Ginkel

EINDHOVEN - PSV hoopt dat Chelsea zich snel buigt over de verkoop van Marco van Ginkel. Technisch manager Marcel Brands proefde donderdagmiddag nog niet dat de Britten hun tanden snel in de zaak willen zetten. "We zijn ermee bezig en proberen Marco ruim voor de Europa League-wedstrijden aan boord te hebben. Zelf wil hij wel, maar we zijn afhankelijk van Chelsea." 

De Britten hoeven nu nog niet per se zaken te doen, terwijl PSV en Van Ginkel zelf ook op inmiddels meer dan lauwe kolen zitten. Dat maakt de uitgangspositie voor PSV niet al te eenvoudig, maar toch is er in Eindhoven vertrouwen dat Van Ginkel snel weer op het veld staat. De middenvelder heeft zelf de training bij Chelsea ook weer hervat. 

  1. Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    EINDHOVEN - Jetro Willems leek twee jaar geleden op weg naar de top van Europa, maar na een blessureperiode verdween de glans op het veld en de fonkeling in veel ogen aan de kant. De afgelopen twee jaar roestte zijn reputatie, onderstreept door een indrukwekkend cv, zelfs enigszins en zeker toen Joshua Brenet zijn plek bij PSV en Oranje overnam. Zelf gaf hij in een interview aan 'wel eens met een zesje genoegen te nemen'.

PSV