Volledig scherm
PSV-trainer Phillip Cocu. © Pro Shots

PSV houdt Franse kampioen AS Monaco op 0-0

BAGNES - PSV heeft in een oefenduel met de Franse kampioen AS Monaco met 0-0 gelijkgespeeld. De ploeg van Phillip Cocu kreeg een paar kleine kansen en ook de Fransen waren een paar keer dicht bij een goal. Ze kwamen echter niet tot scoren. 

Bij PSV maakte Derrick Luckassen zijn debuut als rechtsback. Dat is een plek waar hij liever niet speelt, zo gaf hij afgelopen week aan. Ook de jonge Cody Gakpo kreeg van Cocu weer speeltijd. 

Opstelling PSV: Zoet; Arias (70. Luckassen), Schwaab, Isimat, Brenet; Pröpper (80. Paal), Hendrix (80. Rosario), Ramselaar; Bergwijn (70. Gakpo), De Jong (80. Lammers), Locadia (80. Pereiro)

  1. Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    EINDHOVEN - Jetro Willems leek twee jaar geleden op weg naar de top van Europa, maar na een blessureperiode verdween de glans op het veld en de fonkeling in veel ogen aan de kant. De afgelopen twee jaar roestte zijn reputatie, onderstreept door een indrukwekkend cv, zelfs enigszins en zeker toen Joshua Brenet zijn plek bij PSV en Oranje overnam. Zelf gaf hij in een interview aan 'wel eens met een zesje genoegen te nemen'.

PSV