Volledig scherm

PSV onder 19 thuis tegen Benfica in UEFA Youth League

EINDHOVEN - PSV onder 19 jaar speelt in de achtste finales van het toernooi om de UEFA Youth League thuis tegen Benfica. De ploeg van Geert Brusselers werkt het duel op De Herdgang op 21 of 22 februari af.

Bij winst treft het de leeftijdsgenoten van CSKA Moskou of het Noorse Rosenborg in de kwartfinales.

Het eerste elftal van PSV overwinterde dit seizoen niet in Europa, in tegenstelling tot PSV A1. In het toernooi om de UEFA Youth League is er geen 'return'. PSV zal het dus in eigen huis moeten afmaken.

 1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

  Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

  EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 
 2. Transferzomer van PSV gaat 
nóg een hittegolf tegemoet

  Transferzomer van PSV gaat nóg een hittegolf tegemoet

  EINDHOVEN - De achtste transferzomer van technisch manager Marcel Brands bij PSV heeft een eerste hittegolfje achter de rug. Met het vertrek van Héctor Moreno en de komst van aanvaller Hirving Lozano achter de rug schoof hij dinsdag in het Philips Stadion aan voor een eerste blik op seizoen 2017-2018. De Mexicaanse wisseling van de wacht moet het ingeslapen Eindhovense team weer gretig en eerzuchtig maken. Bij de aankoop van Lozano blijft het zeker niet, liet Brands al doorschemeren. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

 • Eens (79%)
 • Oneens (21%)
3805 stemmen