Volledig scherm
Joshua Brenet speelde zaterdag als linksback bij PSV. © PICS UNITED

PSV pakt 9e zege in 10 duels

EINDHOVEN - PSV pakte tegen Vitesse de negende zege in de afgelopen tien duels en de achtste thuiszege op rij in de eredivisie. Eerder dit seizoen gingen zes punten verloren via gelijke spelen, maar PSV lijkt dat probleem te hebben afgeschud. 

De ploeg hoopt nog op de tweede plaats, die recht geeft op de voorrondes van de Champions League. Daarvoor is het wel nodig dat Ajax nog eenmaal punten verspeelt en bovendien zal PSV dan thuis van Ajax moeten winnen. 

Koploper Feyenoord is nog altijd uit zicht voor PSV en reist morgen naar sc Heerenveen. Als de Rotterdammers daar winnen, is de voorsprong op PSV weer acht punten. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3913 stemmen