Volledig scherm
Thijs Slegers in het PSV-stadion. © anp

PSV-perschef Slegers ontkent
akkoord PSV en AZ over Luckassen

EINDHOVEN - Perschef Thijs Slegers van PSV ontkende zondagavond op Twitter dat sprake was van een akkoord tussen PSV en AZ over Derrick Luckassen. De speler lijkt in aantocht en PSV, speler en AZ zijn er volgens meerdere media ook bijna of zelfs helemaal uit, maar volgens Slegers is de berichtgeving over een overeenkomst voorbarig. 

Vorige week werd Andrés Guardado verkocht door PSV en werd een akkoord door PSV ook bijna tot het laatste moment ontkend. Terwijl de Spanjaarden van Real Betis al openlijk over een transfer spraken, was de berichtgeving vanuit PSV terughoudend. Naar de letter had PSV overigens een punt, omdat een transfer uiteraard pas is afgerond op het moment dat alle formaliteiten zijn afgerond. 

  1. Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    EINDHOVEN - Jetro Willems leek twee jaar geleden op weg naar de top van Europa, maar na een blessureperiode verdween de glans op het veld en de fonkeling in veel ogen aan de kant. De afgelopen twee jaar roestte zijn reputatie, onderstreept door een indrukwekkend cv, zelfs enigszins en zeker toen Joshua Brenet zijn plek bij PSV en Oranje overnam. Zelf gaf hij in een interview aan 'wel eens met een zesje genoegen te nemen'.

PSV