Volledig scherm
PSV gaat door met Ruud van Nistelrooij, die echter nog geen elftal gaat trainen. © FOTO ANP

PSV verder met
Van Nistelrooij

VIDEOEINDHOVEN - PSV gaat ook komend seizoen verder met voormalig topspits Ruud van Nistelrooij (40). Hij en de clubleiding hebben in goed overleg besloten dat de oud-topscorer nog geen eigen elftal gaat trainen. 

Van Nistelrooij is dit seizoen individueel coach binnen de jeugdopleiding en voelt zich vooralsnog thuis in die rol. De Geffenaar gaf eerder al aan zich in de toekomst op het trainersvak te willen oriënteren, maar zelf het tempo te willen bepalen.

Eerder dit seizoen hoopte PSV om hem te strikken voor een rol als trainer van een van de hogere jeugdelftallen of misschien zelfs Jong PSV. Van Nistelrooij (40) sluit dat voor de toekomst zeker niet uit, maar doet dit in het seizoen 2017-2018 in ieder geval nog niet.

PSV hoopt de invulling van de hoogste elftallen in de opleiding (Jong PSV, A1, B1) zo snel mogelijk rond te maken. De club is nog in gesprek met Mark van Bommel over de invulling van zijn rol bij PSV. Complicerende factor voor een rol als hoofdcoach van een van de hogere jeugdteams is het gegeven dat Van Bommel nu in de technische staf zit van het nationale team van Saudi-Arabië. Technisch manager Marcel Brands liet eerder weten dat dit lastig te combineren zal zijn met een functie als hoofdtrainer bij bijvoorbeeld PSV onder 19 of onder 17. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3948 stemmen