Volledig scherm
ANP

PSV weer met Isimat in plaats van Schwaab tegen FC Utrecht

EINDHOVEN - PSV start zondagmiddag in het Philips Stadion weer met Nicolas Isimat-Mirin in de basis. De Fransman krijgt de voorkeur boven Daniel Schwaab, die op de bank moet plaatsnemen. Joshua Brenet speelt in plaats van Santiago Arias, die geschorst is. Verder is de opstelling zoals verwacht. Isimat zal de sterke FC Utrecht-spits Sébastien Haller af moeten stoppen. Siem de Jong ontbreekt bij de ploeg. Hij trainde zaterdag al niet mee bij de besloten oefensessie van PSV.

Trainer Phillip Cocu koos op de bank voor een aantal jongeren. Onder anderen Sam Lammers, Dante Rigo en Matthias Verreth zitten bij de ploeg. Ze wonnen vrijdagavond nog van FC Dordrecht, waarbij Lammers (2) en Verreth voor de productie zorgden. Bij PSV zit Luuk Koopmans in plaats van Hidde Jurjus als derde keeper op de bank, achter Jeroen Zoet en Remko Pasveer.

Opstelling PSV: Zoet; Brenet, Isimat, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, Van Ginkel; Pereiro, L. de Jong, Ramselaar

Bank PSV: Pasveer, Koopmans, Rigo, Lammers, Verreth, Schwaab, Hendrix, Bergwijn, Koch, Zinchenko

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3889 stemmen