Volledig scherm
PSV'er Albert Gudmundsson in actie tegen FC Sion. © Marcel Bonte

PSV werkt met fitte groep richting topduel met AS Monaco

VERBIER - PSV is na zes dagen trainingskamp in Zwitserland nog steeds fit. Een paar spelers kampt wel met kleine pijntjes, maar ook zaterdagmorgen stond de complete groep van 27 PSV'ers weer op het veld. Ze zijn in afwachting van Marco van Ginkel, die naar verwachting snel aansluit, maar waar PSV nog geen duidelijkheid over kan geven. 

PSV trainde in een oefenvorm met de mogelijke basis voor het duel met AS Monaco van zondagmiddag. Daarin stond Joshua Brenet als linksback geposteerd en waren Jürgen Locadia en Steven Bergwijn de aanvallers. Luuk de Jong stond in de spits. 

  1. Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    EINDHOVEN - Jetro Willems leek twee jaar geleden op weg naar de top van Europa, maar na een blessureperiode verdween de glans op het veld en de fonkeling in veel ogen aan de kant. De afgelopen twee jaar roestte zijn reputatie, onderstreept door een indrukwekkend cv, zelfs enigszins en zeker toen Joshua Brenet zijn plek bij PSV en Oranje overnam. Zelf gaf hij in een interview aan 'wel eens met een zesje genoegen te nemen'.

PSV