Volledig scherm
Gastón Pereiro: 10 goals op dit moment in de eredivisie. © ANP Pro Shots

Topscorer PSV nog
op historisch dieptepunt

EINDHOVEN - Met tien goals in de eredivisie is Gastón Pereiro op dit moment de topscorer van PSV in de competitie. 

Hij of een van de andere PSV'ers moet, met nog drie duels te gaan, de komende periode een evenaring van een historisch dieptepunt in de eredivisie zien te voorkomen. Alleen in het seizoen 1993-1994 had de topscorer van PSV na 34 wedstrijden slechts tien goals achter de naam. Destijds waren het twee spelers die tot twee handen vol treffers kwamen: Nii Lamptey en Arthur Numan. 

Coen Dillen is in de PSV-historie de topscorer die de meeste goals ooit maakte: 43 stuks. Meer recent kwam Mateja Kezman (seizoen 2002-2003) tot 35 treffers. Vorig seizoen was Luuk de Jong de topscorer van PSV met 26 goals. Hij staat nu slechts op 8 doelpunten. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3963 stemmen