Volledig scherm
Hoofd jeugdopleidingen Art Langeler van PSV © VI IMAGES / Jeroen Putmans

Toptalenten PSV en Benfica dinsdag op De Herdgang

EINDHOVEN - De toptalenten van PSV en Benfica spelen volgende week dinsdag tegen elkaar in het kader van de UEFA Youth League. Het is een van de achtste finales in het jeugdtoernooi van de Champions League. PSV A1 plaatste zich voor de achtste finales in een poule met Atlético Madrid, Bayern München en FK Rostov en stuit nu op de Portugezen. De ploeg van Geert Brusselers strijdt daarnaast nog volop mee om het landskampioenschap bij de A-junioren. 
PSV en Benfica trappen om 18.00 af op De Herdgang, waar de toegang gratis is. Voor hoofd jeugdopleidingen is de deelname van PSV-jeugdteams aan internationale toernooien een van de speerpunten. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3931 stemmen