Volledig scherm
EPA

Wijnaldum feliciteert PSV'ers in de kleedkamer met overwinning

EINDHOVEN - Voormalig captain Georginio Wijnaldum was zondag na afloop van PSV-FC Utrecht een speciale gast in de kleedkamer bij PSV. Hij feliciteerde zijn voormalig ploeggenoten met de overwinning op FC Utrecht (3-0) en sprak onder anderen met coach Phillip Cocu en invaller Steven Bergwijn. Wijnaldum was ruim twee jaar geleden al een soort mentor voor Bergwijn, die destijds zijn eerste stappen bij de A-selectie maakte en zijn debuut maakte in een bekerduel bij Almere City FC. "Hij zei dat ik goed bezig ben en de volgende stap kan zetten", aldus Bergwijn. "We hebben nog af en toe contact en ik ben blij voor hem dat hij goed presteert bij Liverpool." Bergwijn was zeer bepalend in het duel met de Domstedelingen en zorgde als invaller voor nieuw elan, nadat PSV in de eerste helft vastliep. "Ik laat het aan anderen over om over mijn prestaties te oordelen. Maar ik had er wel een goed gevoel over."

 1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

  Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

  EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 
 2. Transferzomer van PSV gaat 
nóg een hittegolf tegemoet

  Transferzomer van PSV gaat nóg een hittegolf tegemoet

  EINDHOVEN - De achtste transferzomer van technisch manager Marcel Brands bij PSV heeft een eerste hittegolfje achter de rug. Met het vertrek van Héctor Moreno en de komst van aanvaller Hirving Lozano achter de rug schoof hij dinsdag in het Philips Stadion aan voor een eerste blik op seizoen 2017-2018. De Mexicaanse wisseling van de wacht moet het ingeslapen Eindhovense team weer gretig en eerzuchtig maken. Bij de aankoop van Lozano blijft het zeker niet, liet Brands al doorschemeren. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

 • Eens (79%)
 • Oneens (21%)
3805 stemmen