Volledig scherm
Jetro Willems vertrekt naar Eintracht Frankfurt. © pro shots

Willems voor 7 miljoen naar Eintracht Frankfurt, PSV schakelt snel door

VIDEOVERBIER - Jetro Willems vertrekt voor ongeveer 7 miljoen euro (inclusief bonussen) naar Eintracht Frankfurt. De linksback van PSV wordt maandag gepresenteerd, als hij de medische keuring in Frankfurt goed heeft doorlopen. Willems wilde een nieuwe stap zetten en is daarin dus geslaagd. Ook PSV kon zijn transferbedrag goed gebruiken. 

Willems is op hoofdlijnen akkoord met Eintracht. Daarnaast zijn PSV en de Duitsers al akkoord over de verkoopprijs. 

De club schakelt nu snel door naar een nieuwe kandidaat. PSV is al bezig om zo snel mogelijk een nieuwe verdediger in te lijven. Eerder op de dag werd aangegeven dat AZ'er Ridgeciano Haps, door velen getipt, niet bovenaan het lijstje bij PSV staat. 

  1. Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    Jetro Willems met glansrijk cv met een paar roestplekken weg bij PSV

    EINDHOVEN - Jetro Willems leek twee jaar geleden op weg naar de top van Europa, maar na een blessureperiode verdween de glans op het veld en de fonkeling in veel ogen aan de kant. De afgelopen twee jaar roestte zijn reputatie, onderstreept door een indrukwekkend cv, zelfs enigszins en zeker toen Joshua Brenet zijn plek bij PSV en Oranje overnam. Zelf gaf hij in een interview aan 'wel eens met een zesje genoegen te nemen'.

PSV