Volledig scherm
Jeroen Zoet, de beste in het ED-klassement tot nu toe. © Joep Leenen

Zoet opnieuw beste
PSV'er in ED-klassement

EINDHOVEN - Keeper Jeroen Zoet heeft nog steeds de leiding in handen in het ED-klassement, dat wordt bijgehouden voor alle PSV'ers die in minstens de helft van de duels in actie zijn gekomen en daarin minstens 30 minuten hebben gespeeld. 

Ook in november stond de doelman al bovenaan. Zoet komt na 27 speelronden in de eredivisie, 6 internationale duels en 2 bekerwedstrijden van PSV uit op een gemiddelde van 6,4. Hij laat met nog een groot wedstrijdblok te gaan Bart Ramselaar en Héctor Moreno (allebei gemiddeld een 6,3) achter zich. Onderin staat Gastón Pereiro op de laatste plek, met gemiddeld een 5,5. Luuk de Jong en Jetro Willems gaan hem voor, met gemiddeld een 5,9. 

Van de spelers die minder dan de helft van de duels in actie kwamen, scoren Marco van Ginkel (gemiddeld 6,8) en Jorrit Hendrix (gemiddeld 6,7) het hoogst. 

*Het klassement is gebaseerd op de waarderingen van de redacties van ED en AD. PSV-supporter en cijferfreak Joris Westerbeek zorgt sinds 2013 elk seizoen belangeloos voor de verwerking van de gegevens. 

  1. Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    Willems op weg naar uitgang bij PSV, onder meer interesse van Galatasaray

    EINDHOVEN - Onder meer het Turkse Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Jetro Willems. De 23-jarige linksback van PSV werd donderdag in Turkse media in verband gebracht met de topclub uit Istanboel en naar hem is inderdaad geïnformeerd. Het kamp van Willems is bekend met de interesse, maar of Willems daarop ingaat is nog maar de vraag. Meerdere clubs hebben op dit moment belangstelling en Willems wil na zijn vakantie de komende periode bepalen waar hij zijn toekomst ziet. 

PSV

poll

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

PSV-doelman Jeroen Zoet doet goed aan een overstap naar Napoli

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
3963 stemmen