article
1.6699672
EINDHOVEN - De nieuwe snackbar aan de Keizersgracht, RPEL, die vrijdag opent, oogt allesbehalve als een traditionele snackbar. Zo is er bijvoorbeeld geen toonbank waar uitgestalde, gekoelde snacks onder tl-licht wachten op kokendheet vet. "Wij zijn anders dan andere snackbars", weet Roel Engelen (40), die de zaak samen met Maarten Wijnen (52) runt.
Biologische snackbar midden in Eindhoven mikt niet op stappers
EINDHOVEN - De nieuwe snackbar aan de Keizersgracht, RPEL, die vrijdag opent, oogt allesbehalve als een traditionele snackbar. Zo is er bijvoorbeeld geen toonbank waar uitgestalde, gekoelde snacks onder tl-licht wachten op kokendheet vet. "Wij zijn anders dan andere snackbars", weet Roel Engelen (40), die de zaak samen met Maarten Wijnen (52) runt.
http://www.ed.nl/regio/eindhoven/biologische-snackbar-midden-in-eindhoven-mikt-niet-op-stappers-1.6699672
2016-12-02T05:00:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6699673.1480628237!image/image-6699673.JPG
Eindhoven,Voeding,Horeca,hermes
Eindhoven
Home / Regio / Eindhoven / Biologische snackbar midden in Eindhoven mikt niet op stappers

Biologische snackbar midden in Eindhoven mikt niet op stappers

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Roel Engelen in zijn biosnackbar RPEL. foto Jurriaan Balke/fotomeulenhof
    EINDHOVEN - De nieuwe snackbar aan de Keizersgracht, RPEL, die vrijdag opent, oogt allesbehalve als een traditionele snackbar. Zo is er bijvoorbeeld geen toonbank waar uitgestalde, gekoelde snacks onder tl-licht wachten op kokendheet vet. "Wij zijn anders dan andere snackbars", weet Roel Engelen (40), die de zaak samen met Maarten Wijnen (52) runt.

    "Onze friet is vers, biologisch en wordt duurzaam bereid. Wij snijden de friet zelf, bakken zelf voor en voegen geen conserveringsmiddelen voor een langere houdbaarheid toe. En wij bakken in plantaardig vet. Hetzelfde geldt voor onze Brabantse en Vlaamse stoofschotels, onze kroketten en sla: vers, biologisch en op duurzame wijze bereid."

    Volgens Engelen is RPEL in niets te vergelijken met een conventionele snackbar. De zaak mikt niet op uitgaanspubliek dat na het stappen nog een frietje eet. De openingstijden zijn van 11.30 uur tot 21.00 uur en op zondag tot 19.00 uur.

    Lees het hele artikel vrijdag in het ED of in de digitale krant