article
1.5736852
EINDHOVEN – De nieuwbouw voor creatieve school SintLucas op Strijp-S in Eindhoven heeft het hoogste punt bereikt. Ter gelegenheid daarvan hees Igor van Hooff, voorzitter van de raad van bestuur, de vlag op het 33 meter hoge pand aan de Torenallee.
Hoogste punt voor SintLucas Eindhoven (video)
EINDHOVEN – De nieuwbouw voor creatieve school SintLucas op Strijp-S in Eindhoven heeft het hoogste punt bereikt. Ter gelegenheid daarvan hees Igor van Hooff, voorzitter van de raad van bestuur, de vlag op het 33 meter hoge pand aan de Torenallee.
http://www.ed.nl/regio/eindhoven/hoogste-punt-voor-sintlucas-eindhoven-video-1.5736852
2016-02-17T11:46:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.5736879.1455710182!image/image-5736879.JPG
Eindhoven,Strijp-S,School,EDtv,hermes
Eindhoven
Home / Regio / Eindhoven / Hoogste punt voor SintLucas Eindhoven (video)

Hoogste punt voor SintLucas Eindhoven (video)

Videos
1
Foto's
2
Reacties
Reageer

Uitgelichte video

    • Afbeelding
      Beschrijving
      Hoogste punt SintLucas bereikt.
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Hoogste punt SintLucas bereikt.
    EINDHOVEN – De nieuwbouw voor creatieve school SintLucas op Strijp-S in Eindhoven heeft het hoogste punt bereikt. Ter gelegenheid daarvan hees Igor van Hooff, voorzitter van de raad van bestuur, de vlag op het 33 meter hoge pand aan de Torenallee.

    De school hoopt in september in het gebouw achter het voormalige Natlab te kunnen trekken. In de Dutch Design Week is dan de officiële opening. Volgens Van Hooff om de 'creative community' bij de nieuwe vestiging te betrekken.

    Eyecatcher

    SintLucas is een van de vele nieuwbouwprojecten die momenteel in aanbouw zijn op Strijp-S. De hoge toren, waarvan de blauwe isolatie straks achter aluminium roosters verdwijnt, wordt een 'eyecatcher' zoals die in het bestemmingsplan ook voorzien is. "Anders had het wat ons betreft wel iets minder hoog gemogen", aldus Van Hooff.

    Afwerking

    Terwijl de hoge toren nog helemaal open is, wordt in het 'historische deel', de achterbouw van het Natlab, al gewerkt aan de afwerking.