article
1.6816066
EINDHOVEN - Trots laat eigenaar Lifa Shen op zijn smartphone de kritieken op internet zien: 94 procent van de gasten in de afgelopen maanden is lovend over Woensel Wereldkeukens. "Daar doen we het voor", glundert de Chinese horecaman, die in 1998 zijn eerste zaak opende: een friettent op de Geldropseweg. "Maar dat was alleen frietjes bakken. En ik bén chefkok."
Lifa Shen: Woensel had behoefte aan een groot restaurant
EINDHOVEN - Trots laat eigenaar Lifa Shen op zijn smartphone de kritieken op internet zien: 94 procent van de gasten in de afgelopen maanden is lovend over Woensel Wereldkeukens. "Daar doen we het voor", glundert de Chinese horecaman, die in 1998 zijn eerste zaak opende: een friettent op de Geldropseweg. "Maar dat was alleen frietjes bakken. En ik bén chefkok."
http://www.ed.nl/regio/eindhoven/lifa-shen-woensel-had-behoefte-aan-een-groot-restaurant-1.6816066
2017-01-13T08:53:57+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6828228.1484297561!image/image-6828228.jpg
Eindhoven,Horeca
Eindhoven
Home / Regio / Eindhoven / Lifa Shen: Woensel had behoefte aan een groot restaurant

Lifa Shen: Woensel had behoefte aan een groot restaurant

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Eigenaar Lifa Shen met manager Rubing Guo.
      Fotograaf
    EINDHOVEN - Trots laat eigenaar Lifa Shen op zijn smartphone de kritieken op internet zien: 94 procent van de gasten in de afgelopen maanden is lovend over Woensel Wereldkeukens. "Daar doen we het voor", glundert de Chinese horecaman, die in 1998 zijn eerste zaak opende: een friettent op de Geldropseweg. "Maar dat was alleen frietjes bakken. En ik bén chefkok."

    Sindsdien is er veel gebeurd. Woensel Wereldkeukens is Shens derde restaurant. In 2000 opende hij Oriental Restaurant New Century in Blixembosch, vier jaar later gevolgd door een gelijknamig restaurant in de Heuvel. Dat laatste heeft hij twee maanden geleden verkocht. 

    Gat
    Volgens Shen duikt hij met zijn all you can eat-restaurant in het welbekende gat in de markt, althans de Woenselse markt. "Een grote wijk als deze heeft gewoon behoefte aan een groot restaurant. Dat hoor ik ook terug van de gasten." 

    Vreetschuur
    Eters kunnen kiezen uit gerechten uit tal van internationale keukens. "Chinees, Japans en Thais, maar zeker ook Europees eten staat op de kaart", vertelt zijn dochter Jinhuan, die verantwoordelijk is voor de pr. "En we zijn dan wel een grote zaak, maar we willen zéker geen vreetschuur zijn. Bij ons kun je ook een intiem, rustig plekje opzoeken."