article
1.6089354
MIERLO - Op het Molenplein vinden van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni twee gratis evenementen plaats. Na twee dagen Pitpop neemt BarberQ het stokje op zondag over.
PitPop en BarberQ op Molenplein in Mierlo
MIERLO - Op het Molenplein vinden van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni twee gratis evenementen plaats. Na twee dagen Pitpop neemt BarberQ het stokje op zondag over.
http://www.ed.nl/regio/geldrop-e-o/geldrop-mierlo/pitpop-en-barberq-op-molenplein-in-mierlo-1.6089354
2016-06-08T13:11:00+0000
http://www.ed.nl/polopoly_fs/1.6089357.1465391133!image/image-6089357.JPG
Mierlo,Evenement,Muziek,Marco Wouters
Geldrop-Mierlo
Home / Regio / Geldrop e.o. / Geldrop-Mierlo / PitPop en BarberQ op Molenplein in Mierlo

PitPop en BarberQ op Molenplein in Mierlo

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Organisatie BarberQ.
  MIERLO - Op het Molenplein vinden van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni twee gratis evenementen plaats. Na twee dagen Pitpop neemt BarberQ het stokje op zondag over.

  Op vrijdag wisselen een DJ en de Pitpot Ameezing band elkaar tussen 19.00 en 01.00 uur af. De naam verraadt het al; bezoekers hoeven zich niet in te houden en mogen volop meezingen. Op zaterdag zijn er diverse optredens. Tussen 18.00 en 01.00 uur kan het publiek onder anderen kijken naar de leden van Extrawberry die pop- en rockmuziek met een rauw randje brengen. We Are Alive probeert het publiek op te zwepen met hun elektronische dansmuziek. Meer info over de programmering is te vinden op de website van Pitpop.

  De zondag staat in het teken van BarberQ met volop vertier voor het hele gezin. Ruud Gerrits en Ralph de Rozario van Cherry Chop Barbers wilden hun BarberQ concept uitbreiden en gingen in gesprek met de organisatie van Pitpop. Met als resultaat dat zij op zondag gebruik kunnen maken van de faciliteiten die Pitpop op vrijdag en zaterdag inzet. Hierdoor is het dus drie dagen feest op het Mierlose Molenplein.De organisatie is inmiddels uitgebreid met Walter Smits en Sjoerd Overwater. Het Molenplein staat vol eet- en drinkgelegenheden en vanaf het grote podium klinkt rockmuziek van onder andere Smegmatics, Grim Tim en Humans Screaming Like Goats. De topattractie van de middag is de band Voltage met in hun midden Dave Vermeulen. Hij werd in januari nog tweede tijdens The Voice of Holland. Ook voor de jongste bezoekers is er veel te beleven. Ze kunnen snoep, ijs en suikerspinnen kopen, er staat een schminkcaravan, een luchtkussen en een 'krijtkever' die ze kunnen inkleuren.